2014-11-03 08:14:24• hírek • Blikk.hu

Istenes Bence: Nem akarom, hogy megoperáljanak!

Istenes Bencének lágyéksérve van! Az X-Faktor műsorvezetője egyszer csak szúró fájdalmat érzett, amely hetek elteltével sem szűnt meg. A hasogató nyilallás egyre csak erősödött, s míg eleinte csak edzés után érezte, később már végigkísérte az egész napját. Egy hónap után végül Bence orvoshoz fordult, aki közölte vele, hogy lágyéksérve van, és bizony lehet, hogy műteni kell.

– Nem tudom, hogyan jött, de elkezdett a lágyékomnál nagyon fájni. Azt hittem, meghúztam az edzőteremben, és hamarosan elmúlik. Ám nem így lett. Három-négy héten át szenvedtem vele, pedig az edzések előtt bemelegítettem, de hiába. Aztán már nemcsak foci közben és után éreztem a fájdalmat, hanem ha köhögtem egyet, akkor is – kezdte a műsorvezető, aki ha teheti, kerüli az orvosokat, így megpróbálta most is addig húzni, amíg lehet.

– A személyi edzőm látta rajtam, hogy valami bajom van, ezért elmeséltem neki, hogy fáj a lágyékom. Jól rám ijesztett; azt mondta, nagy valószínűséggel sérvem van. Végül az orvos megultrahangozott, majd kiderült, hogy sportsérvem van, a tüneteim arra utalnak, hogy a hasfalam rétegei szétnyíltak, és az egyik hasizmom meghúzódott. A sérv még kezdeti stádiumú, de lehet, hogy nem úszom meg műtét nélkül – mondta Istenes.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: